HTML

Schroth terápia

Bad Sobernheim, Katharina Schroth klinika. Intenzív scoliosis terápia in real time.

Friss topikok

  • srotte: @AAnikó: írtam e-mailt, várom a leveledet! @Roleeee: felvettelek msn-re, kérdezz nyugodtan! (2010.10.17. 19:03) Huszonhetedik nap
  • Roleeee: Bocsi, elírtam. pocok52@hotmail.com az MSN címem! :) (2010.07.15. 00:09) Nulladik nap

03.
március

14. nap

srotte  |  Szólj hozzá!



 Csütörtök
Ma reggel megint stabilizációs csoportom volt, a szokásos menettel.
Rögtön ezután a csoport, ma már az új terapeutánkkal, ezúttal egy hölgyet kaptunk, tavaly nála voltam fizioterápián. Mivel többen jöttek ismétlőként, néhány dolgot tisztázni kellett az elején, úgyhogy volt egy kis beszélgetés. Néhány alapdolgot átbeszéltünk.

Sok minden nem történt a nap folyamán, délelőtt a maradék időben vállellenhúzás volt hanyattfekvésben, délután pedig hasonfekvésben. Meg egy kis izomcilinder oldalfekvésben.

Mára volt időpontom az egyik vezető gyógytornászhoz, hogy megválaszolja a mobilizálni vs. stabilizálni kérdésemet. Világosodik. Nagyon röviden összefoglalva annyi, hogy amit saját erőből tudok mobilizálni, azt kell, az jó nekem, de eszközökkel már nem segíthetek rá, az árthat. Főleg torna előtt, nyújtózkodjak, kicsit mobilizálva ezáltal. És nyugodtan csináljak mindent, ami jól esik. Nem úgy van az, hogy a csigolyák csak úgy mennek ide-oda.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schrothstory.blog.hu/api/trackback/id/tr102719130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása