HTML

Schroth terápia

Bad Sobernheim, Katharina Schroth klinika. Intenzív scoliosis terápia in real time.

Friss topikok

  • srotte: @AAnikó: írtam e-mailt, várom a leveledet! @Roleeee: felvettelek msn-re, kérdezz nyugodtan! (2010.10.17. 19:03) Huszonhetedik nap
  • Roleeee: Bocsi, elírtam. pocok52@hotmail.com az MSN címem! :) (2010.07.15. 00:09) Nulladik nap

A vizsgálatok napja. Reggel 8-kor megvolt a gyógytornás felvétel, ez abból állt, hogy egy gyógytornász megnézett, és mindenféle piros, zöld és kék foltokat meg nyilakat rajzolt a hátulnézeti fantomalakra. Azt mondta, később megtudom a jelentésüket is. És beosztott az "A" csoportba, ami délután 2-kor kezdi a terápiát.

10.30-kor a klinika vezetősége páciensköszöntőt tartott, dr. Steffen köszöntötte a jónépet, elmondta, hol találjuk meg őt, és hogy a legfontosabbat, a zöld könyvet mindig vigyük magunkkal mindenhova. Zöld könyv a terápia beosztást, gyakorlatokat, és most már a piros, kék, zöld foltjaimat is tartalmazza.

11.15: Diagnosztika: magasságmérés állva és nyújtózkodás, aztán magasság ülve és nyújtózkodás, és itt csinálják a hát domborzati képét. Aztán légzésfunkció: 107%. A diagnosztikát végző hölgy azt mondta, kiváló, de a grafikonja szerint még lehet javítani ezen is.

14.00: "A" csoport terápia: anatómia, a helyi kifejezések használata, mint a gyenge oldal, gyenge hely és a csomag, a csoportprogram és az egyéni gyakorlások menete... És a belégzés, meg a színes foltok jelentése.Erről később, még nekem sem világos. Párban gyakoroltuk a belégzést a gyenge helyekre, és vége is volt.

15.45: orvosi felvétel: a doktornő elcsodálkozott, amikor meglátta az ortopédiai leletemet. A teljes programot kapom (van fél is), ami napi 6-7 óra tornát, kezelést jelent. Összehoz egy megbeszélést dr. Steffennel, hogy beszéljünk a lehetséges jövőbeni "mellékhatásokról". Ja, és javasol feltétlenül egy gerinc MR-t, de azt majd csak otthon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schrothstory.blog.hu/api/trackback/id/tr411728670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása