HTML

Schroth terápia

Bad Sobernheim, Katharina Schroth klinika. Intenzív scoliosis terápia in real time.

Friss topikok

  • srotte: @AAnikó: írtam e-mailt, várom a leveledet! @Roleeee: felvettelek msn-re, kérdezz nyugodtan! (2010.10.17. 19:03) Huszonhetedik nap
  • Roleeee: Bocsi, elírtam. pocok52@hotmail.com az MSN címem! :) (2010.07.15. 00:09) Nulladik nap

Vasárnap

Pihenőnap J Feliratkoztam a délelőtti vízi aerobicra, ez egy óra pancsikolást jelentett a medencében. Délután pedig volt egy beauty-program, ahol az animátor gyógyiszapot kent az arcunkra. Nem messze Bad Sobernheimtől van a lelőhelye ennek a 40 millió éves gyógyiszap rétegnek, és egy Falke vagy Felke? nevű úriember ezt jól ki is használta. Iszapfürdő, fényfürdő, levegőfürdő és természetes táplálkozás. Ezt a négy dolgot használta, és az emberek vevők voltak erre már 100 évvel ezelőtt is. Láttam korabeli fotókat, az emberek pucéran szaladgáltak az erdőben, ez volt a levegőfürdő. Érdekes látvány, de a gyógyiszap biztos hat. A turistainformációs pavilonban meg is lehet vásárolni, 3 euró egy kg, pici vízzel össze kell keverni, és a testre, arcra kenni, aztán száradás után lemosni. Jó volt, de semmi extázis. A gyógyközpont azt hiszem, még mindig üzemel, de nem volt időm elolvasni az összes szórólapot, mert hamar megszáradt rajtam az iszap, mentem lemosni.

 

Az internettel viszont gondok vannak, a házban alig van térerő, és ez a kevés is csak ritkán van. Csak a helyi wlan működik, viszont az sem mindenhol, csak a recepciónál és az elsőn egy különteremben. Eddig ezt az egy hiányosságot tudom felróni a klinikának, mondjuk ez nem is annyira fontos a gyógyuláshoz, de hát a XXI. században vagyunk, vagy mi.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schrothstory.blog.hu/api/trackback/id/tr601743493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása