HTML

Schroth terápia

Bad Sobernheim, Katharina Schroth klinika. Intenzív scoliosis terápia in real time.

Friss topikok

  • srotte: @AAnikó: írtam e-mailt, várom a leveledet! @Roleeee: felvettelek msn-re, kérdezz nyugodtan! (2010.10.17. 19:03) Huszonhetedik nap
  • Roleeee: Bocsi, elírtam. pocok52@hotmail.com az MSN címem! :) (2010.07.15. 00:09) Nulladik nap

Péntek

Délelőtti csoportban sámlin ülve két bot között gyakorlatoztunk, aztán pedig hasizomerősítő gyakorlatok voltak. Ebéd után volt egy fizioterápiás kezelés, ez a masszázs-szerű. Délutáni csoportban, páros feladatok voltak többnyire, az első bordásfalnál zajlott. Sámlira leülsz törökülésben, térded a bordásfalnál, megfogod az elérhető legfelső rudat, a társad meg kihúzza alólad a sámlit. Így nyújtózkodsz 3 levegővételen keresztül. Sámli vissza, és ebből 5öt.

A következő a Schrothjárás bottal: fogod a két hosszú botot, és minden lépésnél megállsz, lábbujjhegyre állsz, és közben levegőt vesz, kifúj, és ráfeszít.

Aztán jött egy labdás izomerősítő, ráhasalsz a labdára, a partnered fogja a lábadat, te pedig a felsőtestedet felemelve vízszintesig, a füledet fogod és közben 4szer veszel levegőt. Ebből is 5 sorozat. Ezután maradsz a labdán, és tíz törzsemelés.

Holnap szombat, nincs kötelező csoporttorna, aki akar mégis, annak fel kellett ma iratkoznia a görbületei szerinti csoportba. Reggel 8-tól 10-ig lesz csoport, ezután még szabad gyakorlás annak, aki már tényleg nem bír magával. A csoportra feliratkoztam, a szabadot majd eldöntöm.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://schrothstory.blog.hu/api/trackback/id/tr261755178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása